Big Green Egg Belgium’s Flavour Fair 2017

Na een zéér smaakvolle en succesvolle editie in 2016 organiseert Big Green Egg Belgium & Luxemburg opnieuw een Flavour Fair. Deze maal gaat de Flavour Fair door op zondag 4 juni 2017 – bestel hier meteen uw exclusieve tickets! Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij.

Het concept blijft hetzelfde: een heerlijke namiddag met tal van talentvolle chef-koks die het beste van zichzelf geven op de Big Green Egg. Naast de vele chef-koks zijn er nog tal van demonstraties en masterclasses met verschillende thema’s waar u aan de hand van tips & tricks van de enthousiaste chefs uw eigen niveau kunt optillen.

Ook aan de kids is er gedacht en ook zij kunnen genieten van tal van activiteiten en animatie waaronder het koken van lekkere, gezonde en leuke gerechtjes en dit onder professionele begeleiding.

Bij het overhandigen van uw ticket krijgt u gegarandeerd 6 exclusieve gerechten van de verschillende top chefs en hun team. Hiernaast kunt u op de verschillende standen en Masterclasses nog vele andere smakelijke gerechten proeven. Op het einde van de Flavour Fair krijgt u nog een exclusieve geschenk die enkel en alleen voorbehouden is aan de bezoekers van de Flavour Fair.

Kortom de Big Green Egg’s Flavour Fair is ook in 2017 een evenement die u niet wilt missen. Bestel NU uw tickets!

Net zoals vorig jaar gaat de Flavour Fair 2017 door op het domein van CVO Centrum Volwassenen Onderwijs Gent, Martelaarslaan 13, 9000 Gent.

Voor wie er vorig jaar niet bij was, hieronder de officiële after movie:


Be the first to comment “Big Green Egg Belgium’s Flavour Fair 2017”