Chef’s Secret Ingredients


Japanse topproducten

De Japanse gastronomie staat voor kwaliteit, presentatie en verfijning. Ali-Import selecteert voor u het allerbeste uit Japan! In ons assortiment vindt u o.a. zwarte knoflook, mirin, miso, sesam, wasabi, yuzu, dashi, tempura en nog zoveel andere ingrediënten terug! Door onze ervaring kunnen wij onszelf omschrijven als een inspiratiebron voor divers cliënteel. Met de steeds aanwezige passie voor eten en alles wat er bij komt kijken, streven we naar constante vernieuwing. Zoeken naar kwaliteitsvolle, unieke en verrassende producten: daar draait het bij ons om.


Algen uit Galicië

Zeewieren zijn de meest veerkrachtige planten op aarde. Door zonlicht en zeewater groeien ze tot een bron van vitaminen en mineralen: elementen die schaars zijn in onze dagelijkse voeding. Sommige van deze mineralen – zoals calcium, magnesium, ijzer, fosfor en jodium – worden in grote hoeveelheden teruggevonden in wieren. Naast hun hoge voedingswaarde is zeewier een veelzijdig ingrediënt in de keuken. Deze algen komen voor in een breed scala van smaken, texturen en kleuren!


Le Comptoir Des Poivres

Uitzonderlijke pepers en specerijen. Producten rechtstreeks afkomstig van de plantage, zonder chemische behandelingen – noch van de plant, noch van het product. Enkel de allerbeste granen en bessen worden geselecteerd. Bovendien ziet Comptoir Des Poivres erop toe dat de mensen in de plantages werken in optimale omstandigheden. Het assortiment van Comptoir Des Poivres is er een van uitzonderlijk goede kwaliteit en bestaat uit zowel echte als valse pepers, specerijenpoeders -en blaadjes, hele specerijen en mengels, vanilles… en zoveel meer!


Molini Spigadoro

Professionele bloem, rijk aan vezels en mineralen. Molini Spigadoro biedt een breed gamma van producten aan voor het bakken van brood, zowel thuis als professioneel. Het zijn de eiwitten in het meel die het verschil maken: hoe hoger het percentage, hoe sterker het brood zal rijzen. Molini Spigadoro ziet erop toe dat enkel de granen van de hoogste kwaliteit geselecteerd worden. Elke bloemsoort is ontworpen om het beste resultaat in termen van smaak en voedingswaarde te verkrijgen.

Niet gevonden wat u zocht?
We gaan graag op zoek!