Over ons

“Import en export van food en non-food”. Een beschrijving die een brede lading dekt. Achter deze vage omschrijving zit echter zoveel meer.

Atelier 833 is een leerschool waar alles draait om vernieuwing, inspireren en creëren. Dit vullen wij op verschillende manieren in: opleidingen laten plaatsvinden voor nieuw opkomend talent, teambuildingen in elkaar steken voor mensen die al dan niet hun mannetje kunnen staan in de keuken, demo’s organiseren om aan de slag te leren gaan met de Big Green Egg, foodhunten in het binnen- en buitenland… Samen aan een creatief verhaal schrijven: dit doen wij dagelijks én met heel veel enthousiasme.

Dit verhaal begon reeds vele jaren terug en breidt nog steeds uit. Zoeken naar kwaliteitsvolle, unieke en verrassende producten: daar draait het bij Atelier 833 om. Juist door deze ervaring kunnen wij onszelf omschrijven als een inspiratiebron voor een divers cliënteel. Met de steeds aanwezige passie voor eten en alles wat er bij komt kijken, streven we naar permanente vernieuwing.

Neem gerust een kijkje op onze website. Zo krijgt u een beter beeld waar wij met Atelier 833 voor staan.
Wij hopen ook u te kunnen inspireren.

Kris Vandorpe
en het voltallig Atelier 833 team

Benieuwd naar onze eeuwige zoektocht naar smaken?
Feel free to contact us!

kris en glenn atelier 833. Over ons.
Glenn en Kris van Atelier 833

Klik hier voor een virtueel bezoek aan ons Atelier! (Met dank aan Rob van Stillmotion.)