Swan Ice Shaver

The World’s Best Ice Shaver

De Swan Ice Shaver is een handmatig gietijzeren ijsschaafmachine. Het toestel is makkelijk in gebruik en heeft een nostalgisch, klassiek design. De Shaver is robuust en duurzaam met een vlijmscherp mes.
Hierdoor krijgt u op een eenvoudige, veilige manier super fijne en zachte sneeuw die kan gebruikt worden in uw gerechten!

De werking is heel eenvoudig en de toepassingen heel breed:
• hartig ijsblokken van bouillons, groenten sappen, kruiden sappen …
• zoete ijsblokken van fruit coulis, lichte siropen, fruitsappen, …
• cocktails: onderdelen van een cocktail zoals tomatensap voor een Bloody Mary in bevroren sneeuw, tonic …
Het shaved ice is geschikt voor zowel cocktails, starters, koude gerechten en desserts!

De Swan Ice Shaver is ontworpen voor veelvoudig commercieel gebruik en gaat jarenlang mee! NSF International is een geaccrediteerd, onafhankelijk certificaatorgaan van derden die test en verklaart dat Swan Ice Shavers aan de hoogste veiligheids- en gezondheidsnormen voldoet. NSF is een hooggewaardeerde en betrouwbare certificering van commerciële foodservice-apparatuur in Noord-Amerika en wordt wereldwijd erkend.

Makkelijk in gebruik en eenvoudig onderhoud

Plaats een ijsblok in het midden van de schaafplaat, laat de blokhouder zakken en sluit het veiligheidscherm. Zet de machine aan en begin met schaven! Er is slechts één knop om de schaaf aan te passen, zodat het ijs geschaafd wordt zoals u wenst. Het onderhoud van de Swan Ice Shaver vereist geen speciale vaardigheden. Een regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u het toestel jarenlang kan gebruiken!